روغن آرگان چیست و چه فوایدی دارد؟

روغن آرگان چیست و چه فوایدی دارد؟

روغن آرگان یا Argan oil فرآورده‌ای است که از روغن‌کشی دانه های بو داده شده‌ی میوه درخت ارقان (Argania spinosa) بدست می‌آید. این درخت بطور شایع در جنوب غربی کشور مراکش می‌روید و در اقتصاد منطقه مذکور نقش اساسی دارد. با توجه به مواد و فرآورده های مختلفی که از این درخت بدست می‌آید، در حال حاضر روغن آرگان مهم‌ترین و ارزشمندترین آن‌هاست. در زمینه صنایع روغنی، این فر‌آورده گران‌ترین روغن دنیا شناخته می‌شود و یکی از اجزای اصلی بسیاری از فرآورده‌های آرایشی محسوب می‌شود. این فرآورده هم بصورت خوراکی و هم بصورت موضعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از خواص خوراکی این روغن می‌توان به اثرات محافظت‌کنندگی کبد، صفرا آوری، جلوگیری از دیابت و ضد التهاب اشاره کرد. همچنین اثرات ضد سرطان، ضد ازدیاد فشار خون، کاهنده چربی خون و ضد چاقی برای این روغن مطرح شده است.
از اثرات این روغن بر پوست می‌توان به بهبود الاستیسیته، مرطوب‌کننده و ضد پیری اشاره کرد. همچنین از این روغن به عنوان روغن ماساژ نیز استفاده می‌شود. مطرح شده است که این روغن بر موها اثرات سودمندی چون رطوبت‌رسانی دارد.
البته انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه جهت اثبات خصوصیات درمانی این فرآورده پر مصرف الزامی می باشد.


ماخذ:
International Journal of Trichology 2015
International Journal of Molecular Sciences 2107
Journal of Pharmacy and PharmacologyBYDrATafazoli 2010

ارسال پست در تاریخ 1398-04-03 توسط مسئول فنی - دکتر داروساز کلینیک خبر, زیبایی و سلامت 0

دیدگاه خود را بنویسیدپاسخ دهید

مقایسه 0
قبلی
بعدی

No products

To be determined Shipping
0 ریال Total

Check out